Sunday, November 29, 2009

Idola Kecil 2 - Konsert # 4 - Genre Oldies 60'an & 70'an




Tiada penyingkiran pada konsert kali ini atas permintaan Juri


Tasha telah menyampaikan lagu dari kumpulan Flybait iaitu Kenangan Lalu dimana komen yang diberikan oleh para juri amat memberansangkan dan membakar semangat yang lebih tinggi















blog updated by - maestro

5 comments:

Anonymous said...

you go girl ... the best

suka_tasya said...

tasha..awaklah derr best 4 eva.. sya asalnyerr peminat azzam.. tapi...

aqilah najwa said...

tasha nangis ek time nyanyi lagu nih?..

Anonymous said...

salam.....
tasha.....
awak ada tak saudara yang bernama nor afifah binti khairuddin.....
dia duduk kat permas jaya,johor bahru...
dia kata awak saudara dia....
pas tu dia cakap kat saya yang dia panggil ayah awak pak long...
betul ke?????
dah dalam 5 minggu awak kat dalam ik saya tanya dia sapa nama penuh awak????????
saya tanya jugak nama ayah awak walaupun saya dahtahu dulu!!!!
saya minta maaf kalau betullah dia saudara awak....saya nak minta maaf.t.kasih tu jek yang saya nak cakap.kalau leh awak balas lah comment saya ni...
atau pun awak leh lawat kat http://farhananordin.blogspot.com atau http://cutefarah.blogspot.com atau awak leh antar e-mail kat nordinfarah@yahoo.com

twins_ain said...

tasha saya minat awak
ain,ienaz,azzam,arill,maulud,jiha,sam,
nurul dan terutamanya dayana